Avcılar Exclusive

Mansuroğlu Mahallesi 288/4 Sokak No:9/1 Kat:4 Daire:82 Bayraklı - İZMİR / TÜRKİYE

+90 232 999-1-299
+90 232 999-1-298 (fax)

7/24 Müşteri Destek Hattı

Pzrt - Cum: 8:30 - 18:00
Cmt : 09:00 - 13:00

Pazar: Kapalı

Optimum sürede hızlı,etkili,güvenilir ve çevreci çözümler

Okyay Global Logistics Solutions, intermodal taşımacılık hizmetleri ile müşterilerimize katma değer yaratacak,zaman ve maliyetleri azaltacak çeşitli ulaşım türlerini kullanarak, ( Door to door ) kapıdan kapıya hızlı, etkili ve güvenilir ulaşım hizmetlerini sunmaktayız.

Intermodal taşımacılık, aynı taşıma aracı ile, iki veya daha fazla taşımacılık modu kullanılarak yapılan ve mod değişimlerinde araç içindeki yüklerin herhangi bir elleçlemeye tâbi tutulmadığı taşıma şekli olarak tanımlanmaktadır.Bir taşıma modelinden diğerine doğrudan geçmeyi sağlayan özel treylerler kullanılmaktadır.

Multimodal Taşıma ise ürünlerin en az iki farklı taşıma yöntemi ile taşınması olarak tanımlanmıştır. Birleşmiş Milletler Uluslararası Multimodal Taşımacılık konvansiyonunda da bu tanıma, bir ülkeden farklı bir taşıma sistemi ile yüklenip diğer ülkeden başka bir taşıma yöntemi ile teslim edilmesi eklenmiştir. Bu tanımla intermodal taşımacılık multimodal taşımacılığın özel bir uygulaması haline gelmiştir.

Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz ıntermodal taşımacılık sistemi ile aynı zamanda çevre dostu bir taşımacılık metodu olması sayesinde.sadece karayolu kullanılarak yapılan taşımaların aksine bu taşımalarda doğaya çok daha az karbon salınımı gerçekleşmekte ve lojistik faaliyetlerin çevreye olumsuz etkilerini intermodal taşımacılık sayesinde azaltılmış oluyoruz.

Okyay Global Logistics Solutions Intermodal taşımacılık hizmeti ile müşterilerine düzenli taşıma, düzenli yükleme, düzenli boşaltma imkânları ve sabit fiyat avantajlarının yanı sıra, diğer taşıma sistemlerine göre olumsuz hava koşullarından çok daha az etkilenme ve takip kolaylığı avantajlarını da sağlamaktayız.

Servisler

  • Tır + gemi / gemi + gemi / gemi + tren kombine taşımacılık
  • Avrupa, Ortadoğu ve BDT ülkelerine kombine taşımacılık
  • Süratli ve maliyet odaklı lojistik çözümler
  •  7/24 Kontrol ve takip

Intermodal Taşımacılık Avantajları

İntermodal Hatlar

EnglishGermanTurkish